Nye golfsko indviet

Til min fødselsdag sidste år (dog et par måneder forsinket) fik jeg et par sprit nye golfsko af min dejlige Tine. Skoene var dog desværre en lille smule for store og skulle byttes, men da de var købt på udsalg, fordi golfklubben var på vej ind i vintersæson og derfor skulle have tømt lageret, var der ikke rigtig noget at bytte dem til. Heldigvis fik jeg en aftale med shoppen i stand om, at jeg kunne bytte dem her i foråret, når de nye sko kom. Og det er så lige præcis hvad der er sket…

Jeg har fået et par nye lækre FootJoy Sport i hvid, sort og rød. De er ikke lige i den farve inde på FootJoy’s hjemmeside, men det er altså dem her:

FootJoy Sport

I dag var jeg så for første gang ude og prøve dem af, og de er sku rigtig lækre at spille i. Ligesom alle andre helt nye sko skal de selvfølgelig lige gåes til, men efter 12 huller i dag har jeg da ikke engang vabler eller ømme fødder. De er sku nice :D

Leave a Reply