Så startede golfsæsonen endelig igen

Med forårets definitive komme og plus 15 grader i dag med høj sol og næsten ingen vind, var det vidst på tide at jeg fik skudt min golfsæson igang igen, og åh hvor var det dejligt at komme ned til driving rangen på Skanderborg Golfklub og stramme nogle af de små gule sataner igen…

Jeg var dernede i et par timer og nød bare vejret og den uendlige niceness der er ved at bare stå og ikke tænke på andet end at kuglen bare skal sendes så langt væk som overhovedet muligt. Og jaja, Per, ved godt det ikke kun er det det handler om, men det er nu stadig nice bare at stå og fyre løs engang i mellem :-)

Hååber dette skal blive startskuddet til en ny sæson med masser af gode golfoplevelser, både til træningen og når jeg er ude og nyde spillet med alle de mennesker jeg holder allermest af. Man er jo næsten blevet helt afhængig af det skidt. Hvis nogen har lyst til at gå en runde eller bare hyggegolfe lidt er jeg i hvert fald altid klar!

Leave a Reply