DesignTeori og Historie eksamens opgave

Som tidligere nævnt er eksamensperioden gået i gang, nlrmere betegnet er der gået en dag af min fem dages take-home eksamen i DesignTeori og Historie. Vi fik udleveret opgaven i går og jeg er så småt kommet i gang med den. Opgaven er delt ind i to dele; den første del går ud på at vælge et af fem designprodukter og analysere det og den tid det kommer fra. De fem objekter er:

Loewe Percy radio

B&O Beolit 505 radio

Braun Nizo 2056 videokamera

Ericofon telefon

KitchenAid 4-C køkkenmaskine

Jeg er endnu ikke helt sikker på hvilket af objekterne jeg vælger, men jeg hælder lidt til kameraet…

Den anden del af opgaven går ud på at redesigne det valgte produkt til en anden design stil. Vi har i kurset været igennem en del forskellige stilarter og her i projektet kan vi vælge at designe til en af tre; American Streamline, Ulm-skolens design og post-moderne. Vi må selvfølgelig ikke designe opbjektet til den tid det allerede er fra…

Så det er altså hvad jeg skal bruge min weekend på, så jeg kan aflevere 5-7 sider om mit arbejde på tirsdag kl 12. Det skal nok blive en god weekend, og der kommer flere billeder her når jeg har fået lavet noget fornuftigt :-D