Open Air 2007, DONE

Hey…

Så er der endelig kommet lidt ro på igen og årets OpenAir i Sønderborg er overstået. Det har været vildt hårdt i år, især fordi vi jo har været i gang en dag mere end vi plejer, fordi der også var musik fredag. Men lige ud over trætheden har det igen været vildt fedt at være med til…

Jeg har været i gang i lidt over 60 timer siden onsdag aften og har kørt over 280 km i min dejlige focus, bare for at hente ting og sager rundt om i Sønderborg og Hørup, så det er blevet til et par ture…

Ud over alt arbejdet har jeg selvfølgelig også fået hørt lidt musik og havde da også en del af tiden selskab af Mie og Sarah, så det var rigtig nice. Lørdag var Mie og jeg inde i teltet og se både Thomas Buttenschön og Alphabeat. Alphabeat var helt klart noget af det fedeste jeg nogensinde har oplevet, de rykkede virkelig teltet for vildt rundt og der har aldrig været så mange inde i det telt før. Virkelig synd at de ikke spillede på den store scene, men det kommer de med garanti til at gøre næste gang, hvis de da kommer igen. Top nice perfomance af dem…

Jeg har taget lidt billeder fra de 2 dage, nogle er ikke blevet så gode, men her er en del af dem:

Nik og Jay:

DAD:

Infernal:

Thomas Buttenschön:

Thomas Helmig:

Alphabeat:

Kim Larsen:

Og til sidst et kig ud over publikum fra oppe foran scenen:

Det har været en rigtig fed weekend og gæder mig til næste år når vi skal i gang igen, men skal vidst liiige have lidt søvn først ;)

1 Response

Leave a Reply