Ny side, nye ambitioner

Nu er det efterhånden snart to år siden at der er sket noget rigtigt herinde på siden, for selv jeg et par gange har opdateret layoutet osv, er det ikke rigtig blevet til noget – og det har naget mig. Så nu prøver jeg altså endnu engang, og denne gang med en nogenlunde plan for hvad der skal ske. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg de sidste par år har haft gevaldigt travlt med hele projekt “Ingenium Golf”, og det holder jeg jo nok ikke lige op med at have lige med det samme. Til gengæld har det efterhånden også givet en masse historier og oplevelser jeg gerne vil dele sammen med mine normale hobbier, og da jeg ikke er den største fan af selv-iscenesættelse på de sociale medier, holder jeg det så herinde :-)

Så det er altså målet, at siden her fremover skal handle om 4 ting:

  • mit liv som startup’er
  • golfoplevelser fra efterhånden flere dele af verdenen
  • teknologiske dimesedutter
  • og hvad jeg ellers får tiden til at gå med

Jeg håber på, ligesom i “gamle dage” på min blog, at kunne forfatte nogle kloge ord om det ovenstående en gang i ugen (i løbet af weekenden). Alle de gode gamle guldkorn skal dog ikke gå tabt, og man kan derfor bladre frit i det gamle arkiv af underlige posts, sjove billeder og hvad jeg ellers mente var relevant for del år siden under “Archive”.

Leave a Reply