Den 23. juni

Så kom dagen endelig! Dagen hvor den sidste eksamen i den sidste eksamens periode skulle afleveres og det eneste rigtige, der var tilbage at gøre var at fejre at nu kom sommer ferien…

Samtidig var det Sankt Hans aften, og traditionen tro skulle dette jo også fejres, med grillmad, hygge under åben himmel og selvfølgelig et bål…

Sidst, men ikke mindst, var det lige netop 3 år siden Tine og jeg startede vores fantastiske eventyr sammen, hvilket selvfølgelig også skulle fejres. Det har jo, til trods for et lille bump på vejen, været en fantastisk rejse og jeg er ikke bange for at sige at jeg elsker hende over alt!!!

Alle disse gode begivenheder fik mig til at invitere nogle af nærmeste af gutterne fra uni til at komme sammen med deres eventuelle udkårne, til en gang grillmad, alkohol, bål og godt humør…

Men inden aftenens festivitas stod den på en gang hygge-golf med hvem end der skulle have lyst til at prøve kræfter med min efterhånden største hobby. Det blev Matthias og Morten der tog udfordringen op, og meldte sig til en tur til Skanderborgs grønne sletter.
Det blev en rigtig, skal vi kalde det, spændende omgang golf. Startende på driving range og derefter en tur ud på pay’n’play banen fik vi testet alle spillets fantastiske facetter. Lige fra de lange skæverter med driveren til shank’ede chips og udslag fra vandløb, fik de to om ikke andet en masse slag for pengene.

Dog skal de begge roses for deres fantastiske egenskaber med putteren, hvor puts selv helt uden fra greenen bare væltede ned ved siden af den stolte hvide flagstang. Matthias’ kommentar til sine puts burde da også vinde en eller anden pris: “Jeg forestiller mig bare at linien på putteren laver en linie der skal pege direkte imod hullet, og så skyder jeg den vej!” Og Mortens dertilhørende note, efter at have hole’et et 4m put uden sved på panden: “Det havde jeg slet ikke tænkt på?”. Fantastisk…

Efter en meget succesfuld golftur, der dog gik lidt over tid af ukendte årsager, gik turen hjem igen, via Føtex hvor de sidste forsyninger skulle indkøbes…

Hjemme var Tobias, Jakob og deres bedre halvdele lige ved at træde ind ad hoveddøren, så timingen kunne jo ikke være bedre. Lidt efter ankom Morten og Matthias også, som var på cykel fra Føtex. Matthias var i øvrigt på en af de fantastiske bycykler, så det havde været noget af en tur. Men så stod den ellers på velkomstdrinks og klargøring til spisen på terrassen…

Menuen stod på hvad folk nu engang havde valgt at tage med til grillen, og med en venligst udlånt grill fra naboen, fik vi hurtigt lavet de gode sager om til rigelige mængder føde…

Da det blev lidt mørkere og kolder udenfor blev det jo også tid til at få gang i bålet – i det i øvrigt helt nyindkøbte bålsted. Og det fik vi jo også hurtigt gang i. Vi havde egentlig planlagt at der skulle laves snobrød, men en hel serie af tilfældigheder betød at det kun kunne blive til bålet, uden brød. Men så fik vi da alligevel udnyttet bålet til noget fornuftigt, da vi valgte at brænde mit kompendie til Datalogiens Videnskabsteori af. Og det var om noget en dejlig måde at sige farvel til endnu et godt på uni.

Menuen stod på hvad folk nu engang havde valgt at tage med til grillen, og med en venligst udlånt grill fra naboen, fik vi hurtigt lavet de gode sager om til rigelige mængder føde…

Da det blev lidt mørkere og kolder udenfor blev det jo også tid til at få gang i bålet – i det i øvrigt helt nyindkøbte bålsted. Og det fik vi jo også hurtigt gang i. Vi havde egentlig planlagt at der skulle laves snobrød, men en hel serie af tilfældigheder betød at det kun kunne blive til bålet, uden brød. Men så fik vi da alligevel udnyttet bålet til noget fornuftigt, da vi valgte at brænde mit kompendie til Datalogiens Videnskabsteori af. Og det var om noget en dejlig måde at sige farvel til endnu et godt år på uni…

Det var alt i alt en rigtig hyggelig aften, og det var dejligt også at prøve at samles med gutterne sammen med tøserne også (selvom Mortens desværre ikke kunne komme)..!

PS. Og når den sidste aflevering jo nu er afleveret er der jo ikke længe til at den sidste karakter også kommer, og jeg kan kalde mig Bachelor i It roduct Design. Men mere om det når tid er :-)

1 Response

  1. Pingback: mens health

Leave a Reply