Sony VAIO – Tested

Som tidligere nævnt afgik min stakkels elskede AlienWares grafikkort ved døden midt i december sidste år, og jeg blev nødsaget til lynhurtigt at finde mig en erstatning. Valget fald på en Sony VAIO FW51MF, som jeg er blevet utrolig glad for. Ikke nok med at dens generelle performance selvfølgeligt er bedre, eftersom den er 2.5 år nyere, men den lidt større skærm, forlængede batteritid, BluRay drevet og det nye smarte tastatur er bare super nice…

Specs på min maskine er nu:
Processor – Intel Core2Duo P8700 2.53ghz
RAM – Samsung PC2-6400 6GB DDR2
Grafikkort – ATI Mobility Radeon HD 4650 1024MB
Harddisk – WesternDigital Scorpio Black 320GB 7200rpm
Optisk drev – Sony BluRay Disc
Skærm – X-Black 1920×1080

Alt i alt super nice specs, som virkelig yde alt hvad det skal på alle de punkter jeg rigtig gerne vil have det. Og så til den overkommelige pris af 11500 inklusiv 4 års fuld forsikring. Det er sku ikke helt dårligt…

Nå, men til det lidt mere spændende for nørderne. Jeg har kørt lidt forskellige tests på maskinen det sidse stykke tid, for at få et godt sammenligninggrundlag med andre maskiner. Så her følger en masse screenshots, som de indviede måske vil finde interessante…

Først lidt forskellige benchmarks af CPU og RAM fra SiSoftSandra:

Og den velkendte CPU hastighedstest SuperPi:

Og så lidt billeder fra forskellige versioner af 3DMark til at teste grafikken:

Alt i alt nogle ganske tilfredstillende resultater…

Som man nok kan fornemme er jeg rigtig glad for min lille nye baby, og kan 100% stå inde for at anbefale Sony VAIO maskiner til andre i fremtiden. Det er et virkelig lækkert stykke hardware!

1 Response

  1. Pingback: La Roche Posay

Leave a Reply