Golf Tour 08

En gang for længe længe siden var der en ung knøs ved navn Per D., som fandt en interesse i at spille golf. Han spillede og spillede og har efterhånden sendt flere små hvide bolde på en flyvetur end jeg har drukket Faxe Kondi’er…

Her 15 år efter hedder han stadig Per D., han er klubmester i Benniksgård golfklub ( Se scoren her ) og han er en mate jeg er meget glad for at have…

For nogle uger siden ringede han en glad sommerdag og spurgte om jeg og drengene ikke ville prøve med ud og svinger nogle køller. Det var selvfølgelig et tilbud vi ikke kunne sige nej til, og det blev altså her i lørdags.
Efter at have forsøgt at overtale en del til at skulle med endte det med at være Per, Per’s fætter Hans, Steffen, Tine og jeg selv der var afsted. Til trods for at DMI havde lovet regn det meste af ugen og næsten mest i lørdags forsvandt skyerne fra himlen lidt over fire, da vi hentede Per og de kom ikke frem før vi var færdige med hyggesnakken på caféens terrasse efter de 9 huller vi gik. Så det var en super aften, med super vejr og super selskab…

Det gik alt sammen rigtig godt. Jeg selv synes jeg klarede mig udemærket af en 100% nybegynder og de andre gjorde det også udemærket. Om ikke andet så havde vi det sjovt og grinte med hinanden når det gik galt…
Men nu ikke mere snak, vi tog jo selvfølgelig også en masse billeder og her er et lille udsnit. Hele serien kan arrangeres på en FTP hvis det skulle have interesse…

This must be done again sometime!