Ugen der gik…

I endnu et forsøg på at genoplive en, for mig, god tradition kommer der en “Ugen der gik” post som skal fortælle lidt om sidste uges forløb…

Mandag morgen vågnede jeg med noget så dejligt som Tine i mine arme. Hun kom op til mig søndag middag og skulle være hos mig et par dage. Jeg havde dog aftalt med læsegruppen at mødes og forberede Programmering2 Eksamen kl 10 i IT Byen, så jeg sendte Tine ind til Bruuns Galleri sammen med Camilla.
Jeg kom hjem til lejligheden igen lit før 14 og Tine og Milla var tilbage ca. 20 over. Da Milla var kørt tog Tine og jeg en tiltrængt morfar og kørte så til Ikea ved 6 tiden. Tine manglede nogle ting til den nye lejlighed og glædede sig generelt bare til at komme derhen og gå og kigge. En stor del af udstillingen var desværre ved at blive lavet om, så det var ikke så storslået som det kunne have været…

Tirsdag morgen måtte jeg desværre sende Tine hjem mod Als igen, da hun havde nogle aftaler. Tilfældigvis skulle Camilla og Lars også hjem den morgen, så Tine kørte bare med dem sydpå.
Selv brugte jeg det meste af dagen på at slappe af fordi jeg havde hovedpine. Jeg havde godt nok igen aftalt at mødes med læsegruppen, men orkede det ikke, så blev bare hjemme. Først sent på aftenen kom jeg rigtig i gang.

Leave a Reply