Året der gik…

Lidt forsinket kommer her min “Året der gik” post, som er et tilbageblik og en opsummering af hvad der skete i mit liv i år 2007 og hvad jeg har synes om det. Ligesom “Ugen der gik” postene, bare for et år. OK, det var måske at skære det ud i pap, men hva…

Der er sket rigtig mange ting i løbet af sidste år som har haft rigtig stor betydning på mit liv og på mig. Der har været mange fester, timer på arbejdet og i skole, hygge med familie og venner, fodboldkampe og alt muligt sjov og spas. Det har som overall været et rigtig godt år og jeg kunne ikke være andet end tilfreds da det gik på hæld…

De første 5 måneder af 2007 gik stort set som forventet. Jeg brugte mange timer omme i parken og tjente penge til at betale min lånet til min dejlige bil og min stadig alt for dyre hobby, computere. Dog var der en ting som havde stor betydning for mig, og imo hele verden, nemlig d.23 marts hvor Sony sendte PlayStation 3 på gaden i Danmark og det var en dag jeg havde ventet længe på. Det var dog en dyr fornøjelse da jeg gjorde mig klar ved at købe 40″ fladskærm, nyt surroundsystem og lavede om på værelset. Selvom det var mange penge at bruge på det så har jeg ikke fortrudt det og jeg har haft RIGTIG mange gode timer foran skærmen. Men der er jo meget mere om det i de mange posts jeg skrev op til launchen…

Resten af marts, april og maj gik med arbejde og en dejlig masse nørden rundt med PS3’en og min computer…

Juni måned startede, som alle de mange tidligere med afviklingen af Open Air på Ringridderpladsen i Sønderborg og det var great. For første gang skulle det være et to-dags arrangement og vi var alle sammen meget travlt optaget i dagene optil, under og efter koncerten. Selvom det var 5 rigtig hårde dage var det fedt igen at være med til et så stort og bare føle at vi med al vores erfaring efterhånden havde styr på det hele og ikke længere kunne overraskes af de småting der nu kom hen ad vejen. Endenu engang en rigtig fed oplevelse…

D. 23 juni blev den dag sidste år, og i hele mit liv, som har betydet mest (ja lige ud over min fødsel måske :) ). Jeg holdt en fest til ære for mig selv i anledningen af min 21 års fødselsdag (d. 18.6) og havde inviteret alle mine venner fra HTX, nørdness og arbejde. Det var en rigtig god fest. Vejret var perfekt og da det også var Skt. Hans aften havde vi et lille bål i haven og det var bare godt. Sent på aftenen skete der dog noget som ændrede det hele; Tine og jeg kyssede for første gang og vi har været sammen lige siden. Det har halve år der har fulgt har været så meget bedre fordi hun har været en del af mit liv og jeg elsker hende meget højt…

Den næste store ting som har haft meget stor betydning var at jeg blev optaget på IT bachelor uddannelsen på Århus Universitet og var altså nødt til at flytte til Århus midt i August måned. Jeg var længe i tvivl om hvilken uddannelse jeg skulle vælge og tvivlede da også lidt på om det nu var det rigtige jeg havde valgt. Men efter nu at have været i gang med det i et halvt år er jeg rigtig glad for det valg jeg gjorde og jeg tror virkelig det bliver til noget stort.
Jeg er efterhånden faldet godt til i storbyen og jeg bor sådan set fint på mit lille kollegieværelse. Det eneste jeg mangler deroppe er Tine, familien og alle de gode gamle venner, som jeg savner meget at være sammen med, men sådan er livet jo nu engang…

De sidste 4 måneder af året er så gået med at holde gang i studiet, få gang i nogle gode nye venskaber, især med mine 2 mates i læsegruppen som jeg er rigtig glade for at have deroppe, og så ellers køre til Als så meget som muligt for at se Tine lige så meget jeg kunne…

Julemåneden har heldigvis bragt en masse julefrokoster og andet spass med sig og især at holde julefrokost med Team b0s sidst i november og med de gamle HTX’ere i melledagene var en stor fornøjelse. Det er noget vi må gøre noget oftere :)

Da Nytårsaften så endelig kom valgte Thorge, Steffen og jeg at holde det stille og roligt hjemme på Lemkær sammen med mor, far, Tine (som senere tog til fest) og Alco, som kom senere. Jeg skulle nemlig til Århus d. 1. for at starte eksamen d. 2. Det blev en rigtig sjov aften og vi fik brugt rigtig mange timer efter 12 på at rende rundt på gaderne i området og lave løjer. Vi havde blandt andet en lang kamp med en af naboerne om hvem der kunne få det størt mulige juletræ stillet hen foran den andens dør og vi fik en god nat ud af det. Så det blev en god slutning på året uden nogen skader og kun en masse sjov…

Alt i alt et rigtig godt år jeg kan se tilbage på og være stolt af. Jeg har haft nogle gode tider med alle mine dejlige venner, med familien og specielt med min dejlige, smukke Tine…

Godt nytår til alle, håber snart vi ses ;)

Leave a Reply