Ugerne der gik…

Nu er der gået 2 uger siden jeg holdt min fødselsdagsfest til Skt. Hans og det har været noget vilde uger. Der er sket mange ting og det er også derfor jeg ikke har fået skrevet på bloggen, jeg har simpelthen været optaget med alt muligt andet. Så her kommer der lige et lille sammendrag fra de sidste 2 uger…

Mandag, tirsdag og onsdag var normale dage på arbejdet, med rimeligt mange gæster og noget at se til hele dagen. Oven på weekendens fest var jeg stadig ret træt så der var ikke rigtig noget energi til alt muligt andet så det var bare gaming og film kiggen sammen med Thorge og 3k2 om aftnerne..

Torsdag havde jeg så endlige en fridag, men den var booket fuldt med andre ting. Først skulle jeg ind til Beka Auto med bilen så den endelig kunne få sine lækre sommerfælge på og så skulle den ellers have et std eftersyn. Det viste sig så desværre at leverandøren af fælge havde sendt 2 i en forkert farve, så jeg havde 2 matchrome og 2 fullchrome, hvilket jo ikke var så fedt. Så nu går jeg bare rundt og venter på at de rigtige fælge kan leveres. Ellers var der ikke rigtig noget at påpege så det var jo kanon.
Ud over at bilen skulle på værksted havde jeg aftalt med Mie at vi skulle ud og kigge på noget nyt tøj til mig, da hun synes jeg stadig var lidt for nørdet. Så vi tog den helt store tur gennem hele Sønderborgs sortiment af herretøjsbutikker og jeg fik da også købt en hel del. Det blev til nogle nye skjorter, et par trøjer, nye sko og nogle nye t-shirts. Det var heldigvis så godt planlagt at det var lige i starten af udsalget, så selvom jeg kom hjem med mega meget nyt dyrt tøj kom jeg kun af med lidt over 2000 kroner i alt. Eller skete der ikke rigtig mere den dag, men det tog egentlig også ret lang tid at kommer hele byen rundt…

Fredag var jeg igen på arbejde og det var nok en af mine mindst produktive dage ind til nu, men det skal jo også til en gang i mellem, bare lige at slappe lidt af med kollegerne. Kan faktisk ikke engang huske hvad jeg brugte resten af dagen på, så det har sku nok været kedeligt…

Lørdag var jeg på arbejde igen, denne gang i det, for mig, enormt kedelige Ideværksted og det var sku en lang dag. Det eneste der holdt mig kørende var at jeg skulle med familien ind og se Sommer Revy om aftenen. Jeg havde også inviteret Tine med, så det lagde jo op til at det skulle blive en super aften, og det gjorde det også. Revyen var, igen i år, skide sjov og alt hvad jeg havde forventet. Det var første gang Tine var inde og se, men hun synes også det var rigtig godt. Efter revyen gik Tine og jeg en lille måneskinstur og det var rigtig hyggeligt…

Søndag til tirsdag var jeg alle dage på arbejde og ligesom om lørdagen var det i Ideværkstedet. Der var dog et lyspunkt og det var at Mie igen var kommet på vagtplanen, så nu er der igen kommet lidt liv i parken og det er sku nice at have en af de rødhårede tilbage, bare synd den anden og smeden ikke kunne komme igen…

Onsdag havde jeg fri og den dag blev egentlig bare brugt på ingenting. Jeg kan overhovedet ikke huske hvad jeg lavede, så det har jo nok bare været noget std gaming PS3 med Thorge, som vist er ved at være mere i vores hus end jeg er…

Torsdag morgen var jeg tidligt oppe fordi jeg havde lovet at køre Tine til toget så hun kunne komme på Roskilde og danse regndans. Det var fint nok lige at være inde og sende hende ordentligt afsted, men var godt nok træt resten af dagen omme på arbejdet…

Fredag skulle jeg så hente Mie og have hende med på arbejde. Hun havde ageret bartender til hendes søsters studenterfest så hun var rimelig solidt ramt af tømmermænd kan man vidst godt kalde det. Det passede egentlig fint nok, for det resulterede i at hun brugte en hel del tid på bare at sidde og stene sammen med mig i Ideværkstedet som jeg igen var doomed til at være i…

Lørdag var jeg igen på plads i Ideværkstedet, men endelig havde Karin hært mine bønner og lod mig oplære Christiane i hvordan det skulle styres. Da hun, efter ca. 30 minutter, havde nogenlunde styr på det skyndte jeg mig bare ud og overlod hende med ansvaret resten af dagen, som jeg så tilbragte ude i parken. Dejligt befriende at være sluppet af med det.
I løbet af eftermiddagen begyndte der desværre at danne sig en forfærdelig hovepine i mit stakkels hoved og den varede ellers ved resten af dagen, så jeg lå bare i sengen, pumpet med smertestillende medicin, resten af aftenen…

Hovedpinen fortsatte om søndagen så jeg måtte melde mig syg. Familien forlod mig også, for at tage til Grenå, så jeg var bare helt alene hjemme med hovedpine og ingenting at lave. Jeg sov til ved 12 tiden og hovedpinen gik over lidt efter kl 14. Resten af dagen var jeg helt smadret så det var bare gaming og filmkiggen der var på programmet. Jeg begyndte så småt også at konvertere filer til PS3 format som jeg kunne ligge over på den eksterne 500GB WD harddisk jeg købte til min fødselsdag. Det tager sin tid at konvertere filmene til et format PS3 kan læse, men det bliver tilgengæld mega nice når alle film engang er kommet over og den bare er klar til at spille når jeg vil…

Det har været nogle gode uger, måske endda nogen af de bedste længe, også selvom jeg har været syg. Nogen ved hvorfor andre må vente lidt endnu, men nice har det sku været ;)

C u ON!

Leave a Reply