Ugen der gik…

Så er der gået en uge mere og den har været lidt op og ned…

Mandag var jeg stadig owned af græspollen over alt og måtte igen melde mig syg. Jeg brugte så bare hele dagen på at sidde inde på værelset og gemme mig. Heldigvis fik jeg fandt i min læge om morgenen for at få gjort noget ved det og hun sendte mig på apoteket for at købe en sprøjte med noget snask, som skulle stoppe høfeberen det meste af sommeren. Den skulle jeg så hente før 2 så jeg kunne få den hos lægen kl 14. Apoteket havde den så ikke lige klar, så jeg måtte aflyse tiden hos lægen og hente sprøjten kl 5 så jeg kunne få den morgenen efter. Efter at have købt den prøvede jeg dog at tage ind til lægevagten for at se om han ville give mig den, men der var så lang kø at jeg ikke gad vente på det, så turen gik hjem igen. Resten af den dag gik så bare med at stene derhjemme på værelset med min PS3…

Tirsdag morgen var jeg så inde ved lægen for at få sprøjten og det var jo hurtigt overstået. Hjemme igen slappede jeg bare af og som dagen gik kunne jeg godt mærke sprøjten stille og roligt begyndte at virke, øjnene slappede mere af og næsen var ikke helt så snasket hele tiden (charming ei?). Ellers var der ikke rigtig noget at skrive hjem om…

Om onsdagen var jeg så på arbejde igen og det gik helt smerte frit på allergi fronten. Nu havde jeg jo fået min sprøjte OG så var det begyndt at regne, hvilket jo også var med til at sætte en dæmper på alt det forbaskede græspollen. Alle guider var indkaldt til møde efter arbejde så det blev en rigtig lang dag og var først hjemme lidt over 8. Så der skete ikke rigtig andet den dag, end arbejde og lidt aften gaming…

Torsdag og fredag var totalt standard dage på arbejdet hvor der ikke rigtig skete noget. Havde et par guidede ture og ellers var det egentlig bare at holde øje med alle de små baryler der hele tiden invaderer parken…

Lørdag var jeg på arbejde igen, men denne gang var det en vagt i Ideværkstedet. Der var, til trods for et irriterende kedeligt regnvejr, vildt mange gæster i parken og på grund af regnen søgte de jo alle sammen indefor. Det resulterede i at jeg var konstant overrendt af folk som ville prøve at tegne i programmet og jeg fik da også solgt en hel del udprintninger. Men selvom der egentlig var masser at lave er det nu godt nok stadig kanon kedeligt at have den vagt. Så jeg går egentlig og håber lidt på jeg kan få den afsat til en anden.
Om aftenen havde Hoeck sørget for at “æ jungs” skulle ind og se Uffe Holms nye show Flashback på Alsion. Det var et kanon godt show og vi fik virkelig grinet meget for de penge. Efter showet kørte vi hjemad igen. Jeg havde Lyck, Wolde, Thorge og 3k2 med i bilen og efter vi havde været i Sarup for at smide Lyck af kørte vi tilbage til mig for at spille lidt PS3 før Wolde skulle hjem. Han kørte hjem lidt over 12 og så gik turen ellers på hovedet i seng…

Søndag var jeg igen på vagt i Ideværkstedet. Til forskel fra lørdag var vejret sådan set fint, men der kom ikke specielt mange gæster og jeg havde derfor heller ikke særligt meget at lave. Det blev derfor en ret kedelig dag hvor jeg bare sad og stenede med at forsøge på at finde på noget smart i CorelDraw. Det eneste jeg fik taget mig sammen til at lave var et lille puslespil med en blomst, men den var også meget fin. Søndag aften da jeg var kommet hjem igen var der totalt afslapning på programmet. Jeg kan ikke engang huske hvad jeg lavede, men tiden gik jo…

Det var egentlig alt for den uge. Jeg blev pumpet med medikamenter og fik mig et godt grin, så det har egentlig været ganske fornuftigt…

Leave a Reply