Ugen der gik…

Hey

Så er der gået en uge mere, og der er da sket lidt som lige skal med her :)

Mandag var jo dagen derpå, oven på Sønderborg OpenAir 2007 og jeg havde med fuldt overlæg taget fri fordi jeg vidste jeg ville være smadret og regnede med jeg skulle sove længe. Camilla og Lars, som stadig var hjemme på lang weekend, havde planlagt en tur til Tyskland sammen med Thorge. Jeg havde pænt takket nej fordi de havde tænkt sig at køre ved 10:30 tiden, og det stemmede jo ikke ligefrem overens med at sove længe, ikke i min bog i hvert fald. Det endte dog alligevel med at jeg tog med fordi jeg blev vækket af en sms og jo så alligevel var vågen. Det var da egentlig også en rigtig hyggelig tur, som jeg da slet ikke fortryder jeg var med på. Desværre kunne Camilla ikke få det hårfarve hun ledte efter dernede, så turen var egentlig på det punkt lidt spildt, men vi fik da noget tid til at gå sammen. På turen hjem stoppede vi ved Fleggaard for at købe lidt sodavand og øl når vi nu alligevel var dernede.

Da vi kom hjem igen skulle huset så gøres klar til at vi kunne fejre Camillas fødselsdag med det meste af familien. Camilla havde stadig ikke set de nye jakkesæt jeg har købt og jeg tog derfor et af dem på om aftenen så hun kunne se det. Det er jo faktisk totalt nice at gå rundt i og så siger de jo at det ser godt ud.

Lige ud over at Camilla jo blev glad for at se mig i det så havde det en anden lidt sjov effekt. Som sagt er det de første jakkesæt jeg har købt og de andre medlemmer af familien er jo så heller ikke vant til at se mig i det, så hverken min farmor, faster eller kusine kunne genkende mig før vi stod lige over for hinanden. Min farmor nåede endda at spørge fra ryggen om jeg så var Camillas kæreste. Det var mega grineren. Ellers var det en hyggelig aften sammen med familien…

Tirsdag var jeg så på arbejde igen og kunne godt nok godt mærke at det havde været en lang weekend efter et par timer i parken. Der skete ikke så meget omme i parken, men jeg fik en ret dårlig nyhed deromme, nemlig at hverken Sarah eller Signe var blevet genansat denne sommer. Det er kun Mie der har fået en masse vagter, så vi desværre undvære de to andre, hvilket vi er nogen der er meget skuffede over.
Jeg var så smadret da jeg kom hjem at jeg bare lagde mig til at sove efter aftensmaden og så lå jeg ellers i sengen ind til onsdag morgen…

Onsdag havde jeg så min første vagt som IT medarbejder i parken. Jeg skulle allerede møde kl 8, og taget i betragtning at jeg havde sovet siden kl 20 tirsdag aften var jeg ret træt, men det gik nu nok alt sammen. Jeg skulle fixe netværksstartup på alle vores “små” projektorer i Cumulus og det var ellers lidt af et projekt. De klovnehoveder som havde installeret nogle af netstikkene gemt i loftet havde glet lige at markere hvad nummer de enkelte stik havde, så jeg måtte alle huller i det ene krydsfelt igennem for at finde et par af projektorerne, men jeg fik da til sidst konstakt til dem alle. Så havde jeg også lige et par andre småopgaver og kl 13 skulle jeg så være almindelig guide igen. Det var ret nice at komme i gang med IT jobbet og en dejlig afveksling fra den normale trummerum ude i parken. Det er en fin aftale vi har fået lavet der.
Onsdag aften var jeg igen ret træt of gik forholdsvist tidligt i seng. Tror jeg lagde mig over ca. 22:30 og slukkede så musikken da jeg vågnede ved 1 tiden om natten…

Torsdag havde jeg fri og det startede som en rigtig god dag. Oven på alt det soven jeg havde gjort mig de sidste par dage vågnede jeg tidligt og var fint frisk. Vejret var mega godt og da Steffen også var hjemme gik vi ud i haven og spillede bold. Vi var ude fra 11 til 16 og gøglede bare alt muligt derude. Det var jo saådan set rigtig fint, eneste ulempe var så bare at alt det boldspil og friske luft fik fyldt hele mit system med græspollen, som jeg er allergisk over for, så aftenen blev ret så kedelig. Jeg fik kløet mine øjne så galt at jeg næsten ikke var til at kende, det ene øje hævede lidt og de rendte bare i vand hele aftenen. Allivel lykkedes det mig da at få vasket bilen efter kl 19, hvor der ikke var så meget pollen i luften mere. Men det blev godt nok en sur aften hvor jeg måtte kæmpe lidt for ikke at rive begge mine øjne ud af hovedet…

Fredag skulle jeg så på arbejde igen og var stadig meget ramt af allergien fra dagen før. Det hjalp jo så ikke meget at komme om og gå hele dagen i parken så det var en ret hård dag at komme igennem. Jeg klarede mig dog nogenlunde ved regelmæssigt at besøge gletcheren i Kuben hvor luften er klar og frisk. Ca. 30 sekunder derinde og øjnene begyndte at slappe af igen, så det var ret nice. Og så giver det også en dejlig masse medlidenhed at se så syg ud som gjorde så Cecilie fixede at jeg fik serveret oksefilet og flødekartofler i gravkoen. Derudover brugte jeg lidt tid nede i ishuset hvor en svalende softice, noget dejlig slushice og Tines søde smil nok skulle få humøret lidt op igen. Så lige ud over at jeg havde det ad helvede til var det egentlig en fin dag…

Lørdag og søndag måtte jeg så tage konsekvensen af at have været så meget ude de sidste 2 dage og har været sygemeldt begge dage simpelthen fordi jeg går helt ned hvis der kommer meget mere af det lort indebords. Jeg har siddet lidt og kigget på statistikker over pollen og iflg. DMI så topper græs altid i starten af juni med et pollental på omkring 80. Torsdag-søndag har den alle dage været over 200, så det er jo klart at jeg spasser helt ud selvom jeg endda tager dobbelt dosis af min normale medicin. Det er jo SYGT :O
Så denne weekend er foregået næsten hele tiden inde på mit værelse. Først hen på aftenen har jeg vovet mig udenfor og det er jo heldigvis så varmt at det ikke når at blive koldt før det midt om natten.
Lørdag aften inviterede Karsten ud til ham til en lille komsammen med gutterne og det var da en hyggelig aften hvor jeg fik set den gode Lyck igen for første gang siden han kom hjem fra hans verdenstur.
Søndag har jeg så egentlig bare tilbragt på værelset og har spillet noget PS3 og set F1. Det var da godt nok et vildt løb med syge crashes. I løbet af dagen er det blevet så varm herinde at jeg var nødt til at gøre noget, kan jo ikke lufte ud da der så kommer for meget pollen med ind, og så giver det ikke rigtig mening at gemme sig indenfor mere. Så jeg gik i gang med at få lavet en lille psycko blæser som kunne sætte lidt fut i luftcirkulationen herinde og det blev til denne smarte dims:

Den larmer godt nok lidt, men er ellers mega nice til lige at smide noget luft rundt og køle min lækre krop lidt ned ;)

Så det har egentlig været en nogenlunde uge hvor jeg desværre bare har tilbragt alt for mange timer med mega godt sommervejr ved at sidde/ligge inde på mit værelse og stene. Ikke fordi jeg normalt ville klage over at game hele weekenden, men når vejret nu ligefrem skriger spil fodbold så er det alligevel lidt træls. Håber sku snart det lortepollen falder til jorden igen, så det kan blive en nice sommer også for stakkels lille mig…

C u out there ;)

Leave a Reply