Ugen der gik…

Så er vi på den igen, efter en lille upser i sidste uge hvor jeg ikke lige fik skrevet posten. Så jeg starter lige med et lille kort resume af uge 18…

Jeg var på arbejde alle da i ugen og ikke nok med at jeg havde rigtig mange timer planlagt, men jeg fik mig også en del overarbejde. I forbindelse med vores store fødselsdagsfest med åbning af den nye del af parken var der selvfølgelig meget der skulle nåes, og det var så skyld i at jeg flere af dagene enten møde tidligere eller først gik hjem sent. Men jeg kan jo ikke klage over det, da det jo var noget jeg selv havde tilbudt og det ga mig da også lidt gode erfaringer med tingene i Cumulus og så ga det jo bare ekstra penge.
Åbningen lørdag d. 5.5. gik rigtig godt. VIP arrangementet og alt andet klappede og alle havde en rigtig god dag hvor både gæster og ansatte fik at føle at vi havde fødselsdag…

Selvom jeg jo havde været i parken alle dage i den foregående uge (mandag var dog kun om aftenen til et møde) havde jeg lige endnu en vagt der skulle overståes mandag. Da jeg så kom hjem var jeg til gengæld også totalt færdig, så jeg stenede bare max foran computeren…

Tirsdag havde jeg så endelig en fridag og planen var da også jeg skulle sove længe. Det blev så ikke rigtig til da min chef lige synes hun skulle ringe og vække mig kl 10. I ren og skær irritation lod jeg bare telefonen ringe af og da hun ringede igen et kvarter senere fik hun samme tur. Jeg nåede desværre at blive så vågen af det at jeg ikke kunne falde direkte i søvn igen så jeg hentede mig lidt morgenmad, smækkede fjernsynet over op Toon Disney og lagde mig så ellers i sengen igen og så tegnefilm de næste par timer.
I løbet af middagen skev jeg til Steffen, som stadig var i skole, og bad ham om at tage F.E.A.R. til PS3 med hjem, hvilket han jo så gjorde. Spillet lever i den grad op til sit navn, men er dog lidt skuffet over at grafikken ikke lige har fået et lille pift op ved genudgivelsen til next-gen konsollerne. Men lige udover den lidt gamle grafik er det sku fedt nok…

Onsdag og torsdag stod den så endnu engang på arbejde i parken og det var stille og rolige dage. Selvom vi jo egentlig var færdige forberedelserne i Cumulus var der en del af attraktioner der havde nogle børnesygdomme, som jeg brugte ret lang tid på at forsøge og udbedre og det lykkedes da også med en del af dem.
Torsdag aften genoptog jeg mit selvstudie i at lave computerspil og det blev til spillet GalacticMail, som jeg nok skal lave en post om en af dagene…

Fredag havde jeg igen fri og igen var der en omme fra arbejdet der ville ødelægge min planlagte lange søvn og ringede for lige at spørge om nogle ting kl 10. Jeg vil jo gerne hjælpe, men at ringe midt om natten er nu lige at presse den. Heldigvis kunne jeg godt falde i søvn igen og jeg fik slumret lidt længere. Hen på eftermiddagen startede jeg så på det tredje spil i rækken og det tog resten af dagen at få det lavet færdigt. Det blev til spillet Lazarus og det kommer der selvfølgelig også en post om en af dagene…

Lørdag skulle jeg på arbejde igen og der var lagt op til en af de travleste dage parkens med over 500 bookede gæster fordelt på 23 guidede ture. På en normal dag har vi måske 3-4 guidede ture så det var da også en hel del. Alle mand var kaldt på arbejde for at klare opgaven og hele dagen var fast skemalagt fra 9-18 så alt kunne forløbe så godt som overhovedet muligt. Det hele gik også rigtig godt og det eneste der rykkede lidt ved planen var at det ene selvskabs bus gik i stykker og de kom for sent, men det fik vi jo også flettet ind i systemet. Efter jeg have taget min del af de guidede ture tilbragte jeg stort set resten af dagen i Cumulus for at sørge for at alting kørte som det sjulle og folk kunne finde ud af at bruge tingene.
Om aftenen var jeg ret wasted efter en lang dag, så jeg gamede bare det meste af aftenen og sad og stenede foran skærmen. Selvom jeg egentlig var ret træt kom jeg først i seng lidt efter 1, men søvn er jo også overvurderet…

Søndag skulle jeg igen på arbejde, men denne gang var det ikke for at være pilot, men for, for første gang, at styre vores nye Ideværksted i Cumulus. Konceptet bag Ideværkstedet er at kunderne får lov til at bruge vores computere til at tegne etller andet de selv finder på, og så kan de få det skåret ud i plexiglas på vores lasercutter. Cutteren kan både skære normalt og gravere så der er masser af muligheder for at finde på et eller andet smart. Der var ikke så meget at lave deroppe, så jeg brugte tiden på selv at lege med programmet og cutteren. Jeg fik da også lavet et par nogle ringe til gutterne deromme og så fik jeg designet 4 forskellige solbriller, som vi sikkert senere kommer til at sælge til gæsterne.
Hjemme igen var jeg mega træt, så efter at have labbet en masse dejlig and i mig gik jeg ind og lagde mig på værelset hvor jeg så sov til kl 22. Da jeg vågnede igen så Steffen og jeg lidt fjernsyn og så har jeg så skrevet blogposten her. Det tog lidt ekstra tid fordi IE7 crashede da jeg skulle til at publishe posten og jeg var nødt til at skrive halvdelen igen, men nu er jeg så også blevet færdig…

Det har været et par lange uger på arbejdet og der kommer en magen til i næste uge, men det har stadig været noge fine uger med nogle gode timer med kollegerne i parken…

GG

Leave a Reply