Ugen der gik…

Den uge der er gået startede faktisk med en rigtig, rigtig god mandag. Der var ikke nogen gæster fra morgenstunden, så Jonas og jeg startede med at gå en runde langs vejene til indgangen for at se om der var meget skrald og ting der skulle fjernes. Der var ikke rigtig noget, så det blev egentlig bare til en tur ud og se i det kanon gode vejr. Da vi var kommet hele vejen om til bagindgangen igen hørte vi pludselig en næsten kåd kvindestemme råbe “Jacob!” ud over det hele. Det var hende den tossede Sarah, som endelig havde besluttet at gøre alvor af at komme på besøg. Det var helt rart at se hende igen, da vi stort set ikke havde snakket siden begyndelsen af januar. Hun blev omme i parken i en times tid og fik sig endda en lille aftale med chfen om at komme tilbage og arbejde til sommer, så det er jo nice.

Da hun var taget hjem igen skulle resten af dagen deromme jo bare gå, og det vra slet ikke noget problem bare at nyde tiden gik i det lækre vejr. Det var jo varmt nok til at gå i t-shirt det meste af tiden og det var bare nice. Det hele var så godt at Jonas og jeg blev enige om at vi skulle ud og spille fodbold med drengene deromme fra. Det fik vi hurtigt sat i værk og vi aftalte at mødes i Hørup til bold og grill kl 5.

Simon, Mik, Jonas, Kris og jeg spillede så fodbold fra lidt over 5 til ca kvart i 7 og selvom vi jo var lidt rustne og i dårlig form gik det ret godt og vi havde det i hvert tilfælde sjovt. Bagefter tog vi så hjem til mig hvor jeg havde fixet nogle af morfars ringridere som vi så smed på grillen og guffede bagefter. Det var en skide hyggelig aften og helt klart noget vi gør igen. Jeg smed Mik og Jonas af i Nordborg igen ved halv 9 tiden og så gik turen ellers direkte til Sønderborg hvor 3k2 og jeg skulle spille squash. Til trods for at jeg var helt smadret efter halvanden times tonsen rundt på fodboldtbanen vandt jeg alligevel, så det var jo mega godt. Til gengæld var jeg også fuldstændig kvæstet da jeg kom hjem igen, og jeg sov rigtig godt den nat…

Heldigvis havde jeg fri tirsdag, så jeg sov rigtig dejligt længe. Som forventet var jeg øm i næsten hele kroppen efter alt den fysiske udfoldelse dagen før, men det var der jo ikke noget at sige til så lidt som jeg normalt laver. Og med den generelle indstilling at udtrækning er for seriøst, kan det jo ikke gå andet end galt, men jeg fordrev jo så bare dagen med ingen ting og slappede af…