Ugen der gik…

Denne uges “Ugen der gik…” bliver vidst er ret kort historie, for der er ikke sket særligt meget, som har været værd at skrive hjem om.

Det har været vinterferie og jeg har arbejdet næsten alle dage. At det var vinterferie gjorde at der har været rigtig mange folk og at vi så faktisk har haft ret travlt. Jeg har kun haft fri mandag og lørdag men lidt er der da også sket.

Mandag var havde jeg fri og sov som sædvanligt til lidt over middag. Thorge var (surprise?) hjemme ved os og det viste sig eegentlig at være meget heldigt. 3k2 og jeg havde jo som vi plejer en squash tid 21:15, men 3k2 ville aflyse den fordi han skulle træne CSS med sin pro-clan (der skulle jo trænes op til det forestående shgOpen). Her var det jo så heldigt at Thorge var hos os, da jeg jo så bare kaprede ham med ud til squashcentret. Det var første gang meget længe at han skullq spille squash, men en lille mand i mit hoved sagde mig stadig at det ville blive en hård kamp, da knægten jo løber mere end hvad godt er. Og den lille mand fik da også ret. Han tonsede jo rundt på ellers lille bane og nåede stort set alle bolde. Samtidig regnede han hurtigt ud at jeg jo ikke er helt ligt så let til bens og begyndte også at spille på at jeg skulle løbe frem og tilbage. Men da regnskabet alligevel skulle gøres op stod jeg da stadig som vinder af kampen (3-1) hovedsageligt fordi min teknik var bedre og så skyder jeg pokkers hårdt.
Efter squash kom vi så hjem og genoptog søndagens store success, Jeopardy. Men det kan man jo læse meget mere om i posten fra dagen efter.

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag var alle sammen travle arbejdsdage og al den ekstra energi det pludselig tog, gjorde så at jeg ikke rigtig havde energi til noget specielt om aftenen og det blev så bare til CSS. Om fredagen sendte vi så 3k2 til Bella Centret i KBH hvor han skulle til shgOpen, men det ændrede jo heller ikke på hvad jeg lavede om aftenen.

Om lørdagen havde jeg så endelig lidt fri igen, og jeg dovnede den virkeligt max den dag. Jeg havde, fredag aften/nat, fået fixet alt firewall så jeg igen kunne hoste WarCraft III games, og det spillede jeg så en del den dag. Og selvfølgelig et par CW’s om aftenen.

Søndag var så starten på endnu en lang serie arbejdsdage. Der var ikke specielt mange gæster, men det skyldes jo nok at det var den sidste dag i ferien og at man jo så gerne vil slappe af før man skal i gang igen. Det var også dagen hvor Reffe kom hjem fra, hvor han end havde været OG han havde fået fixet sit WarCraft så vi endlig kunne spille noget Shango med hinanden. Steffen var også kommet hjem, men han var så smadret efter at have hevet en imponerende 6. plads hjem at han ikke satte sin computer til, men bare lå inde ved mig det meste af aftenen.

Og det var så egentlig alt der skete den uge. Ikke noget nyt nogen stedet, og ikke rigtig noget interessant. Det værste er egentlig at den uge vi lige er begyndt på nok ender med at være meget lignende sidste uge.

GG people…

Leave a Reply