Bronzefinalen i Open Cup

Som jeg har skrevet om flere gange som er min clan og jeg jo med i online turneringen på OpenCup Division2 Premier League på ClanBase og vi har kæmpet os vej frem til bronzefinalen. Kampen skulle stå mellem os, Team b0s, og et andet dansk hold kaldet Team GNU. Vi havde allerede spillet mod dem tidligere i de indeldende runder, en kamp vi tabte 14-16, og de spiller også nogen gange på vores FFA server så vi kendte dem godt i forvejen. Vi stillede med noget nært stærkeste opstilling og vores lineup var:

3k2
Reffe
JamTheMan
Alco
Wolde

De 2 maps der skulle vælges af hvert hold blev Inferno(vores) og Nuke(deres). Vi blev enige om at spille på vores server da den kørte rigtig fint. Første map blev derfor også vores og vi skulle, efter knife round, starte som CT. Det gik fint nok, men kunne sagtens have været lidt bedre da vi lavede et par fuckups hen ad vejen. Her er lige et SS fra første runde:

Så kom vi til anden runde hvor vi skulle være T og vi skulle bare have 7 runder for at vinde mappet. Det kunne vi åbenbart ikke klare og da GNU ramte 10 vundne runder og dermed 16 på mappet var det altså dem der vandt vores map. Lidt nedtur, men sådan er det jo. Scores fra anden runde på Inferno:

Så kom turen til deres map, altså Nuke. Det var vi egentlig godt tilfredse med, da det er et vi også har spillet meget og faktisk er ret gode på. Det var vores tur til at starte som T hvilket egentlig plejer at være det sværeste på Nuke. Det rørte umiddelbart ikke os og vi fik os tilkæmpet hele 9 runder:

Så skulle det jo være en smal sag at tage de 7 runder vi skulle bruge som CT og det var da heller ikke det store problem. Vi nåede 7 da de havde fået sig 5 runder, hvoraf de sidste 4 af deres var mens vi havde 6 runder. Endnu et SS:

Da vi så havde vundet et map hver blev vi nødt til at spille et tredje og afgørende map. Det skulle så vælges ud fra udelukkelsesmetoden hvor hvert hold skulle skiftes til at fravælge et af de 7 mulige maps og det tilbageværende efter 6 valgte skulle så spilles. Det endte med at GNU gav os valgmuligheden mellem Mill og Nuke og da vi jo lige havde vundet over dem på Nuke en gang valgte vi selvfølgelig det igen. Vi tog en knife round og GNU valgte at starte som CT. Denne gang gik det desværre ikke som første gang og vi fik kun 6 runder som T, men det er egentlig også udemærket på det map:

Så skulle den altafgørende runde spilles med os som CT og vi skulle bruge 10 runder for at vinde. Det var da heller ikke det store problem og vi gav kun dem 2 runder før vi havde nået de 10 og Alco fik kampens sidste kill:

Så det endte altså med at vi fandt bronzefinalen og kom dermed på 3. pladsen i vores liga. Det var mega fedt og vi var selvfølgelig alle sammen rigtig glade. Jeg vil gerne sige tak til alle dem som har spillet med på holdet og været med til at vinde kampene og tak til vores “fans” som har fulgt det på tæt hold og altid været klar med gode råd og kommentarer.

Rigtig god kamp drenge, og tillykke ;)

Hvem RoXoR??? Team b0s gør!!!

Leave a Reply