Søndags Jeopardy

Vi fik, fordi jeg pludselig kom til at nynne kendingsmelodien til Jeopardy, pludselig den geniale idé at spille Jeopardy over ventrilo. Jeg måtte ud og lede med lyd og lygte for at finde spillet frem, men fandt det til sidst i den nederste flyttekasse nede i klythytten. Vi startede ud med 4 deltagere og “lineup’et” var:

Reffe
John9
Wolde
P-S

Jeg selv var altså Søren Kaster og Thorge var horn og kategorivælger. Kategorierne i første runde blev:

Filosoffer
Alternativ helbredelse
I atelieret
Først med bud’et
Ferieøer
Sydamerika

Med spørgsmål/svar som “Hvad er Inkakulturen?”, “Hvad er Bermuda(øerne)?”, “Hvad er Buddinge?” og “Hvem var Sokrates?” var første runde en rigtig god runde. Frk. Kanin nåede at melde sig ind i kampen ca. halvvejs inde og nåede også at ligge sig i spidsen til efter førse runde hvor stillingen var:

Kanin – 500
John9 – 200
Reffe – 0
Wolde – 0
P-S – -1200

Nu undrer det måske nogen at P-S nåede så mange minus point, men i b0s Jeopardy giver det altså minus at svare forkert og dobbelt minus at svare forkert på chancen. Men så blev det tid til anden runde, hvor Thorge endnu engang skulle finde seks kategorier og det blev:

Krimi
EU-parlamentsvalg 1994
Penge
Forlystelser
Frugter
På Hovedet

Endnu en alsidig og spændende runde hvor vi kom ind over alt lige fra Bertel Haarder til zloty og Sir Arthur Conan Doyle og chapeau claque. Det blev en spændende runde hvor der kom lidt flere point på bordet, og selvom P-S egentlig nåede at skrabe en del plus sammen ødelagde han det også for sig selv ved at få det samme i minus. Runden endte endnu engang med Kanin i spidsen:

Kanin – 1500
John9 – 1400
Reffe – 0
Wolde – 0
P-S – -1200

Dette kvalificerede altså kun John9 og Kanin til finalen hvor man ikke kunne låne penge at spille for. Spillerne blev så delt op i 2 rum på VT så de ikke hørte hinandens bud og svar. Begge to valgte at satse 1000 b0s-baht så det var altså kun deres svar som skulle afgøre kampen. Spørgmålet blev det sværet i kategorien “FLY” og lød: “Dette engelske fly fra 1966 letter og lander vertikalt.” Kanin var den første til at svare og fik sig, efter de 20 sekunder, stammet frem til noget der lød lidt som Harringer. Så blev det john9’s tur og han var helt blank og kune slet ikke komme på et bud. Det rigtige svar var selvfølgelig “Hvad er Harrier?”, hvilket Kanin’s jo egentlig var ret tæt på, men da det var finalen var der desværre ingen kære mor og begges svar var forkerte. Det ændrede så ikke på slutstillingen og det blev Frk. Kanin som løb med sejren i denne første runde af b0s Jeopardy.

‘Till next time, I am JamTheMan and you are reading my blog ;)

Leave a Reply