ClanBase kvartfinale vundet !

Jadaa, vi har gjort det igen…

Her til aften har vi spillet endnu en vigtig kamp i ClanBase Open Cup. Det var kvartfinalen og vi skulle spille mod belgiske Saybalt Gaming. Det startede med rigtige gode odds da 3k2 og jeg jo havde været i Grenå hele weekenden så vi var mega klar.

Vi startede kampen på vores nye hjemmebane, de_inferno, og vi skulle være T. Vi stillede fra start med noget nær det stærkeste lineup vi har;

3k2
JamTheMan
Alco
P-S
Code

Stik mod al forventning spillede selv jeg faktisk ret godt (det plejer at tage lidt tid at blive varm efter en så lang pause) og første runde endte 12-3 til os, et rigtit godt resultat som T på inferno:

Så blev det vores tur til at være CT og da vi jo i Open Cup spiller med 2 point for vundet map og 1 for uafgjort, skulle vi jo bare have 4 runder for at vinde inferno. Det gik som en leg og vi tog de første 4 runder:

Andet map skulle vi så spille på deres server, men pludselig var der kæmpe problemer med Steam, for os alle. Der kom en masse fejl med at man ikke kunne logge ind og så smed den os ud af spillet fordi vi, ifølge steam, ikke havde købt spillet. Der gik ca. 30 min før vi kom igang igen og vi skulle nu spille deres map, de_contra. Vi gik ind til det map uden at have nogen ide om hvordan et ville gå, da hverken Code eller Alco havde spillet det før. Denne gang startede vi som CT og takket være en storspillende 3k2 vandt vi den 9-6:

Efter det resultat kan man jo hurtigt regne ud at alt vi skulle bruge var 6 runder for at få contra uafgjort og derved vinde hele kampen. Men vi tog kampen op, og selvfølgelig lukkedes det for os:

Vi vandt jo altså kampen og skal så i næste uge engang spille semifinale mod finske Dataajat, så det skal nok blive spændende…

GG drengene ;)

Leave a Reply