Ugen der gik – 44/2014

Som sagt prøver jeg nu det her igen, og så må vi jo se hvor det værer hen ad. Det kommer nok til at handle mest om hvad der er foregået i firmaet krydret med lidt personlige anekdoter og fjollede kommentarer – men sådan har det jo mere eller mindre altid været her på min blog.

Ugen startede med en clifhanger til engang i fremtiden. Jeg var et smut ude hos Lyngbygaard Golf og holde et møde med en meget interessant person – og det er faktisk mere eller mindre det eneste jeg kan fortælle lige nu. Hvis det vi drøftede nogensinde bliver til noget, så kommer der nok noget om det herinde :-)

Så snart jeg kom ud af mødet, stod resten af mandag og hele tirsdag på produktion af en ny lille reklame-video for vores primære produkt, INGO Course Manager. Vi var mere eller mindre klar til at lancere vores nyeste feature, og det skulle selvfølgelig have medfølgende præsentationsmateriale. Vi begik således en 3 minutter lang video, som er meget tæt på at være helt klar til offentligt skue, så tæt at hvem end der måtte forvilde sig herind på bloggen nu får et eksklusivt preview (der mangler speak og/eller underlægning):

Som altid bliver der arbejdet lige til grænsen, og da jeg havde aftalt med nogen at de skulle have en video at kigge på inden onsdag morgen, blev den færdig onsdag kl 4:30.

Efterhånden som vi får lavet mere og mere materiale til at præsentere hele platformen, eller enkelte dele af produktet, bliver det klart hvor meget ekstra det giver i salgs-processen at have gennemtænkte, opdaterede og forskellige typer af medier klar om produktet. Vi kommer helt sikkert til at bruge meget mere tid på den slags, for at gøre det meget lettere for vores kunder at få et hurtigt overblik over hvad vi laver. Det nye FAQ site vi er ved at bygge, kommer til at bliver oversvømmet med videoer og tutorials, og det bliver en kæmpe hjælp tror jeg.

Torsdag og fredag gik på arbejdet med at få de sidste dele af vores nyeste feature – Grønt Regnskab – klar til produktion, og efter flere og flere kunder på beta i ugens løb, var vi færdige med V1 i løbet af fredag. Drengene på kontoret har gjort en kæmpe indsats for at få det klar, og det er blevet et super godt værktøj. Nu er det slut med ikke at kunne holde styr på hvilke produkter, der er blevet brugt på banen, og slut med at sidde med regnemaskinen eller regneark i timevis for at få et overblik i slutningen af året.

Fredag var min indsats i forhold til at gøre den nye feature førdig dog ikke så markant, da jeg tilbragte dagen med kundebesøg i Tyskland, hvor Per, René og jeg besøgte Golf Club Altenhof. Det var også René sidste dag hos os i firmaet, så en super hyggelig runde golf på en af Nordtysklands bedre baner var jo den helt rigtige måde at slutte af på – selvfølgelig efterfulgt af en kæmpe schnitzel. Det har været en stor fornøjelse at have René på holdet, og jeg håber virkelig hans nye projekter bliver fantastiske. Så selvom det var afsked og afslutning havde vi faktisk en super dag, og sluttede af på en high-note; jeg vandt nemlig overbevisende runden med mine 40 point :-D

2014-10-31 10.42.43

Weekenden bød for en sjælden gangs skyld ikke på arbejde begge dage, og lørdag blev det i stedet til en tur til Tyskland med Mulla, for at handle lidt ind i mareridtbutikken Fleggaard, hvor ikke engang tre butikker inden for 2 km kan klare presset. Lørdag aften var Tine og jeg hos hendes familie, for at fejre hendes brors kærestes fødselsdag, og havde en rigtig hyggelig aften.

Søndag var jo Allehelgens-søndag og det betyder jo oplæsning af det forgange års døde i kirkerne rundt om i landet. Og da vi jo desværre mistede Tines far Erik d. 29 december 2013, var hans navn på den berygtede liste, og det skulle vi selvfølgelig have med. Det har lagt en særlig stemning ned over hele dagen, som har været en kombination af at sørge og mindes.

Og nu sidder jeg så her, med computeren i skødet, skriver lidt i blinde her på bloggen og nyder mit ny-erhvervede NFL GamePass, så jeg endelig kan følge rigtigt med. Og når nu Patriots er ved at give Broncos en tiltrængt endefuld (hvis ikke sidste års SuperBowl fiasko var nok), er det jo en stor fornøjelse. Så nu vil jeg ligge computeren fra mig, og nyde de sidste to quaters.

Leave a Reply