Long time no blog

Der er sket meget over de sidste mange måneder og det er jo desværre gået lidt ud over min tid til at blogge, som jeg ellers gerne ville. Men her kommer der så lige en lille update på hvad jeg går og roder med…

Studiet:
Det går super godt, til trods for at man efterhånden godt kan mærke at skruen strammes og afleveringstidspunktet nærmer sig. Det er planen at aflevere den skriftlige opgave d. 16. juni og så holde mundtlig eksamen en af de sidste dage i juni. Vi har været gode til at få skrevet lidt undervejs, og er lige nu så langt at vi skal skrive ca 1,5 side om dagen for at nå målet. Så det lyder overkommeligt, men alting tager jo længere end man forventer, især når vejret er blevet så godt…
Der er en begrænset mængde statusopdateringer på projekt bloggen.

Firmaet:
En måske endnu større tidssluger end studiet er firmaet, som jeg lige nu knokler røven ud af bukserne for at få stablet på benene. Der er meget at se til! Lige fra oprettelsen af selve virksomheden og ansættelsesaftaler til prototype udvikling og produktion. Og hvis det ikke skulle være nok, så skal der også lige klargøres hjemmeside og andet pressemateriale inden launch i starten af juni. Det er super fedt være i gang med, men jeg kunne godt bruge 36 timer i døgnet i øjeblikket.
Se mere på www.ingeniumgolf.dk eller .com

Livet:
Tjah. Livet er jo en smule sat på standby med alle de andre ting jeg skal tage mig af, men ikke desto mindre er det skønt. For ikke så længe siden var Tine og jeg fx i Skagen på hygge weekend, og de sidste par fantastiske sommerdage har vi da også nydt nogle timer på stranden OG i vandet! Tine flytter snart i ny lejlighed og det bliver super lækkert ikke længere at skulle forholde sig til alt bøvlet på kollegiet. Hvor jeg selv bor om 6 måneder er lidt usikker, da Steffen og Maria nu for alvor er begyndt at snakke om at flytte sammen, men forhåbentlig giver firmaet et nogenlunde afkast til den tid, så jeg kan blive boende eller finde et tilsvarende sted tæt på Tine.

Det var lige en hurtig opdatering på hvad jeg render og laver, og mon ikke der kommer lidt flere af dem sommeren over? Ellers poster jeg lidt mere flittigt på Google+, så der kan man nok bedre følgende med, hvis det skulle have interesse!

Keep smilin

Leave a Reply