Sidste dag med undervisning overstået

SÅ er den sidste dag med undervisning i kurset Avanceret InteraktionsDesign overstået, og det burde sådan set betyde juleferie (hvilket ville være rimeligt kævl). Sådan går det imidlertid ikke, da man har valgt at ligge eksamen i selv samme fag INDEN jul – det er jo helt forrykt. Men ikke desto mindre skal jeg altså til eksamen d. 20. eller 21. december, og kan derfor først holde rigtig ferie fra d. 21. – og det bare fordi jeg absolut skulle følge et fag på Institut for MedieVidenskab, da Science har ferie fra d. 14. (Heldige Steffen)…

Men så er der jo også lige vores lille studiegruppe projekt, hvor Morten og jeg arbejder sammen om at levere en ny smartphone oplevelse til en bil til firmaet ECOmove (læs mere på bloggen studygroup.jamtheman.dk). Her har vi jo været så smarte at vælge at have afleveringsdeadline d. 16. december. Dette blev originalt planlagt så vi nogenlunde kunne følge kalenderen på Science, og så ellers have det overstået, holde juleferie, og koncentrere os om eksamener efter nytår, men sådan skulle det jo ikke blive. På den lyse side så er der efterhånden kommet rigtig godt hul på den ene af de to opgaver vi skal skrive i studiegruppen, og det lader til at kunne blive et helt hæderligt resultat der kommer ud af det, til trods for at det nogle gange har set lidt sølle ud…

Så det går frem ad imod juleferie, men der er lige et par stressede uger tilbage inden jeg helt kan slappe af igen. Men det skal jo nok gå alt sammen, og jeg poster selvfølgelig herinde når vi har lavet noget der er blevet afleveret, og jeg ved noget om hvordan det er gået…

Leave a Reply