Weekend i Sønderjylland

I forrige weekend var Steffen og jeg et par dage i Sønderjylland, primært for at holde julefrokost med Team b0s i Broager. Det blev dog også til at par ture ind til Sønderborg og et enkelt smut over grænsen – og på vores ture faldt vi over et par ting vi, som sædvanligt, bare ikke kunne lade være med at tage billeder af :-) Først i Tyskland hos “Sonja og Wolfgang”, hvor vi var inde for at købe gas, faldt vi over denne stander med læbepomade:

Senere samme dag inde ved rådhuspladsen i Sønderborg lagde vi i skumringen mærke til en ny butik med et måske ret stødende navn:

Ved nærmere eftersyn var det måske ikke helt så galt, men alligevel:

Om lørdagen, før julefrokosten, var vi så et smut i SuperBrugsen i Broager for at købe nogle småting vi manglede og faldt over disse blomster som enten er skjult reklame for energiselsskabernes fibernet løsning eller stillet frem af en lidt for entusiastisk assistent fra frugt og grønt:

Alt i alt en god weekend for skilte og reklamer i det sønderjyske :-)

Leave a Reply