Ferie med svigermekanikken

Jeg var så heldig at få lov til at komme med Tine på besøg i det sommerhus som svigermekanikken havde lejet i Ebeltoft i starten af ugen, der er ved at være gået.
Det blev til et par rigtig hyggelige dage hvor vi fik gået et par gode ture i det flotte område omkring Øer Maritime Ferieby og så to gode udflugter til Djurslands to flotte dyreparker, nemlig Ree Park – Ebeltoft Safari om tirsdagen og Skandinavisk Dyrepark om onsdagen. Der blev altså set på dyr! Rigtig mange dyr!
Men da dyr generelt altid har været en stor fascination for mig, så var jeg jo godt tilfreds med de udvalgte rejsemål! Jeg tog da også en hel stak billeder, som jeg har delt i albums på Google+ og dermed også Picasa. Og til dem der ikke er på Google+ endnu (skriv for en invite hvis man gerne vil være med!) så er de to albums fra dyreparkerne her, via Picasa:

Ree Park med Tine og Svigermekanikken

Skandinavisk Dyrepark med Tine og Svigermekanikken

Det var nogle rigtig hyggelige dage, hvor jeg fik både kvalitetstid med Tine og så en masse hyggelige timer med hendes forældre og noget af resten af hendes dejlige familie! Super hyggeligt :-D

Leave a Reply